Hlavní obsah
Článek

S hercem Miroslavem Hrabětem se v poslední době potkáváme zejména na muzikálových akcích. Výjimka nepřišla ani tentokrát, s přítelkyní Terezou, která po jeho boku vystřídala modelku Miriam, dorazil na párty, kde se slavil konec sezóny dětských muzikálů Kapka medu pro Verunku a Sněhová královna. Míra se objeví i v novince Alenka v kraji zázraků.

S Terezou už jsou spolu rok, proto nás zajímalo, zda už také nepřemýšlí nad tím rozšířit publikum a pořídit si vlastního potomka. "Ne, my děti neplánujeme. Máme dost zvířat. To nám zatím stačí," řekla nám Tereza. "Máme koně, dva psy a teď jsme si ještě pořídili králíka, francouzského beránka, takže se staráme o spoustu miminek." "Babička by byla ráda, ale asi ji budeme muset ještě zklamat," doplnil Míra.

Pár vlastně slavil výročí právě na tomhle večírku. "Před rokem jsem zase končil sezónu v Divadle Radka Brzobohatého. Kamarád přišel na představení a chtěl se mi odvděčit a pozval mě na drink. A v nedalekém podniku, kam jsme zašli, jsem potkal Terezku," vyprávěl nám.

O Tereze jsme věděli, že je studentka, studuje veřejnou správu. Ale Míra ji neživí, chodí k tomu ještě do práce. "Pracuji na vojenském letišti," prozradila nám. "Já tedy doufám, že tam opravdu pracuje, nikdy jsem za ní v práci nebyl, protože mě tam nepustí," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám