Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Focení vnímá většina herců jako nedobrovolné zlo. Herce Miroslava Etzlera (59) a Martina Pechláta navíc při vytváření vizuálu nové komedie Cravate club čekala ještě pořádná dávka adrenalinu. Fotografka Lucie Drlíková je totiž známá tím, že své objekty fotí pod vodní hladinou. Byli jsem u samotného focení a ptali se Mirka Etzlera, jestli se už v životě potápěl.

„Tak samozřejmě, takové to rekreační potápění s mobilem v obalu, ale takhle s celou produkcí a v obleku, to jsem zažil poprvé. A maličko jsem se cítil jako Jan Nepomucký. Toho myslím též nesvlékali,“ smál se herec a jedním dechem dodal: „Bazén vypadal sice hluboce, nicméně jsme měli jen pár centimetrů pod hladinou. Ovšem hloubku mám rád. U lidí i ve vodě,“ řekl Super.cz herec.

Strach prý herec neměl. „Bojím se jen čerta. Proto na Mikuláše neopouštím skříň. Ale jinak po covidu mám o něco menší plíce. Nicméně nebyl to žádný problém, pod hladinou jsme byli vždy jen pár desítek vteřin, paní fotografka to cvakla a zase jsme se s Martinem vynořili a nadýchli,“ popisuje proces focení herec.

Právě zadržování dechu pod vodou by mohlo Etzlerovi dělal potíže. Jak sám zmínil, před několika měsíci byl hospitalizován s covidem, a kapacita jeho plic je podstatně nižší, než před onemocněním.

Jak je na tom nyní? „Cítím se skvěle, hlavně, když je práce, hezká práce a na spolupráci s Martinem Pechlátem se moc těším. Cravate club jsme už kdysi hráli, ale v Divadle Metro to bude 15. října pražská premiéra,“ lákal na svůj nový kus herec.

A o čem bude nová komedie Cravate club? „Nechci nic moc prozrazovat z děje, to ať se diváci přijdou podívat. Cravate club je o tom, co všechno může přinést obrovské přátelství. Bude to možná nejenom humorné,“ dodává Miroslav Etzler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám