Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně doma. Miroslav Etzler (59) po více než dvaceti dnech opustil nemocniční lůžko. Herec bojoval s vážným průběhem covidu v nemocnici, a přestože už zvládne být bez dýchacích přístrojů, stále nemá vyhráno.

„Tak, měl jsem štěstí! Velké štěstí! Určitě na podporu své partnerky Helči Bartalošové a úžasného Sama. Na podporu přátel. Na skvělou péči týmů lékařů a veškerého zdravotního personálu v nemocnici v České Lípě, kde jsem byl prakticky celý měsíc, ale o tom jindy,“ svěřil se šťastný herec, který sdílel video od vánočního stromečku se svým synem.

„Tady chci z celé své podstaty poděkovat vám. Nikdy bych nevěřil, že je možné na sociální síti být tolik podporován. Dostávat tolik neuvěřitelně pozitivních a motivačních zpráv. I díky nim jsem doma,“ dodal Miroslav Etzler, kterému vzkazy jeho fanoušků a přátel v nemocnici také pomáhaly.

„Nejsem sice zdravý, plíce budou bojovat ještě dlouho, ale bez kyslíku to snad už zvládnu. Nevím, jak poděkovat. Jsem vám neskonale vděčný. Děkuji,“ dodal Miroslav Etzler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám