Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miroslav Etzler (59) je již několikátý den upoutaný na nemocniční lůžko. Herec se do péče lékařů dostal s covidem a oboustranným zápalem plic. Informaci o svém zdravotním stavu zveřejnil proto, aby apeloval na lidi, že vakcína proti covidu je důležitá. Sám ji ještě před nemocí odmítal.

Díky lékařské péči, kterou dostává v nemocnici v České Lípě, se mu pomalu začíná dařit lépe. Z lůžka poslal nyní další vzkaz. „Moc děkuji za zprávy, ve kterých mi přejete brzké uzdravení. Moc si toho vážím. Bohužel však pořád nejsem ve fazóně, abych odpovídal všem. Včera jsem se konečně oholil a nejenže to byla práce téměř na hodinu, ale bez pomoci laskavé sestřičky bych ji nezvládl,“ svěřil se Miroslav Etzler, který je stále na lůžku.

Pomalu se ale také snaží znovu chodit. „Pomocí chodítka a dalších dvou laskavých sestřiček jsem bez kyslíku urazil svůj první kousek cesty. Všechno je náročné. Ukrutně. Mám tady hodně času na přemýšlení a vím, že hlavním důvodem těchto těžkostí je v mém případě absence očkování. Nic se nedá dělat. Je to tak, jak to je,“ dodal Miroslav Etzler, který je vděčný za péči, které se mu v nemocnici dostává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám