Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době jsme ve společnosti potkali herce Miroslava Etzlera (59), který hýřil skvělou náladou a vypadal odpočatě. Zeptali jsme se, jak trávil léto, které se pomalu chýlí ke konci.

„Odpočinkově a nejen léto, už od března. Covid nám zavřel divadla, ale musím říct, že mi to celkem vyhovuje, mám malého syna a jsem poměrně dost pracovně vytížený člověk, tak teď na něj mám dost času,“ řekl Super.cz herec před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka, kde byl hostem.

I přesto, že z předchozích vztahů má tři dospělé děti, se před dvěma lety stal tatínkem počtvrté a s partnerkou Helenou přivítali na světě syna Samuela. Na dalšího potomka už si ale netroufá. Zavtipkoval o tom, že by nechtěl měnit plíny sobě i případné další ratolesti.

„Je mi 55 let, myslím si, že to není úplně optimální věk pro tátu. Mě ani neděsí to, že bych to fyzicky nezvládal, to není problém, ale může se cokoliv stát. Mně táta zemřel, když mi bylo 14 a není to nic moc, takže dalšího potomka v žádném případě,“ prohlásil Miroslav rozhodně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám