Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Mirek Etzler (59) kdysi bojoval s démonem jménem alkohol a kouřil jednu cigaretu za druhou. Vše si vybralo svou daň. Proto se nyní snaží o své tělo starat. Hodně mu pomáhá čínská medicína, pravidelně chodí na akupunkturu.

"Nebyl jsem úplně laskavý ke svému tělu a po celé řadě úrazů a problémů s páteří jsem vyzkoušel akupunkturu. Bujarý život, alkohol, cigarety, pády na zem, adrenalinové sporty. Teď sbírám důsledky takového života," řekl Super.cz Etzler.

"Akupunktura mi pomohla v uvolnění. Žijeme ve stresu a řada lidí si ani neuvědomí, že je v napětí. Já se dostávám do jistého spasmu a ten může způsobit cokoli včetně infarktu či kalamitních stavů ledvin," vysvětluje s tím, že se snaží o sebe dbát.

"Proto se nyní snažím o sebe starat. Pomohlo mi to, abych se zastavil, trošku se srovnal. A dávám si do kupy tělo po bujarém životě," dodal Etzler na charitativní akci pro vážně nemocnou Sofii Stránskou, která je po mozkové obrně odkázaná na pomoc osobního asistenta. Herec dražbu obrazů ve prospěch Sofie moderoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám