Hlavní obsah
Článek

Herec Jaromír Nosek (46) začal být mediálně známý díky roli homosexuála ve filmu Účastníci zájezdu. A podobné role dostává doposud. Muzikál Kvítek mandragory není výjimkou. Obléká tam dámské šaty, punčocháče i vysoké podpatky.

"Jsem s tím pohodě, protože režisér Radek Balaš, guru tohoto představení, mě stihnul obsadit ještě do nového filmu Špindl 2, kde zase hraju gaye. Je to prašť jako uhoď, jednou v šatech, jednou v legínách," krčil rameny Míra.

"I na podpatky jsem si zvyknul. Během zkoušek jsem se dokonce přistihnul, že jsem šel v metru do schodů po špičkách a pak jsem hledal nějaké jídlo s míň kaloriemi. Trošku mi z toho hrabalo, ale když jsem viděl v paruce i jiné krásné dámy, jako je Miroslav Etzler (59), tak mě to zase opustilo," vyprávěl.

"Můžu vám na kameru říct, že gay nejsem, ale v tomhle životě už asi nikoho nepřesvědčím. Ale opravdu mám holku, i když mi to málokdo uvěří," dodal Míra, a aby aspoň někomu dokázal, že žije v heterosexuálním vztahu, za přítelkyní Zuzanou nás dovedl do divadelního baru, kde na něj čekala, což můžete vidět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám