Hlavní obsah
Článek

Stát se tatínkem ve věku dědečka nemusí být vždy nevýhodou. Naopak Mirek Etzler (59) si tuto roli po narození syna Samuela naprosto užívá. „Já jsem starý tatínek, dědečkotatínek, tak mě všechno baví. Přebalovat, prát, povídat si s ním, krmit ho. Baví mě to,” svěřil se nám se svými pocity se synem v náručí.

„Energii na to mám, jen toho času mám asi méně, než bych sám chtěl. Mám skvělou partnerku, která za mnou často přijede, když mám pauzu mezi natáčením nebo představením. Takže to doháním takto. Navíc syn vstává velmi brzy okolo čtvrt na šest, já vstávám v pět, takže ráno bývá náš čas. My si spolu zpíváme, tancujeme a povídáme si, jak to bude mít v životě těžký, jak to bude mít krásný. On je dobrý parťák na rozhovor, protože toho moc nenakecá. Je to dobrý posluchač,” svěřil se nám Mirek se svými rituály v salonu Petry Pilařová, kde si jeho partnerka Helena zkoušela šaty na Český ples.

Rodičovskou roli si herec ve zralém věku užívá. Etzler, která má již tři odrostlé děti, si ale na dalšího potomka už netroufá. „Další děti už nikdy dělat nebudu, to kategoricky zamítám,” smál se Mirek Etzler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám