Hlavní obsah
Článek

Na akci své domovské televize se sice dostavily hvězdy Televizních novin, Ulice i Ordinace, nekorunovaným králem zákulisí se ale stal někdo úplně jiný. Herec Miroslav Etzler (59) dorazil i s tříměsíčním synkem Samuelem, kterému (nejen) hercovy kolegyně jen těžko odolávaly. Je rozkošný.

Pozdní otcovství jde herci k duhu, vypadá spokojeně. Stejně tak malý Samuel v otcově náruči. Nejdřív spal, a když pak Etzler vystoupil na pódium před fanoušky, zvědavě se rozhlížel kolem. A neprotestoval, ani když jej v zákulisí obdivovali tátovi kolegové a přátelé. Zkrátka společenské miminko, jak to tak u potomků umělců často bývá.

Zatímco hercova dlouholetá partnerka Helena se matkou stala poprvé, pro Etzlera je Samuel čtvrtým potomkem. Do role čtyřnásobného otce vstoupil s tím, že se bude dítěti naplno věnovat.

„Budu teď mít to štěstí, že budu mít daleko víc času, než když jsem se hnal za kariérou a jako idiot jsem si myslel, že ta profese, kterou dělám, je něco tak výjimečného, a byl jsem jen zahleděný do toho, abych šel dál a dál. To už mám tak trochu na háku a těším se na to, že budu moct uvést dalšího tvora do života, tím nejlepším způsobem, jak to půjde," svěřili otevřeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám