Hlavní obsah
Článek

Nedávno oznámila, že se stane posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a nebude to jediná nová zkušenost. Topmodelka Pavlína Němcová (52) se poprvé představí na divadelních prknech v roli nevěrné manželky.

Zatímco v zahraničí s herectvím už zkušenosti má, a to například v oscarovém snímku Edith Piaf, u nás vyzkouší vody zatím nepoznané. Na prknech, která znamenají svět se objeví po boku Miroslava Etzlera (59) a Tomáše Savky (40) v dramatu Zrada. „Musím přiznat, že jsem tu nabídku přijala s tou největší radostí, vděkem, respektem a obrovskou obavou zároveň. Mám úžasné herecké partnery, od kterých se mnohému učím a mým obrovským přáním je nezklamat nejen je, ale ani diváka,“ svěřila modelka.

S Etzlerem se tak nyní Pavlína potkává nejen v oblíbeném nováckém seriálu, z čehož má radost i herec sám. „Pavlína je mimořádně zajímavá bytost. Osobnost, ve které se snoubí krása pomíjivá s tou vnitřní, inteligence s emocemi. V divadle se potkáváme poprvé a věřím, že to bude zážitek nejen pro nás dva, prozradil Etzler, pro kterého bude představení Zrada v novém Divadle Na Maninách prvním režijním debutem.

Reklama

Další články

Načítám