Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemůže se ho nabažit. Je to čtrnáct dní, co se Miroslav Etzler (59) stal počtvrté otcem. Přestože ještě před pár měsíci tvrdil, že by ho nikdy nenapadlo, že se v tomhle věku stane tatínkem a bude přebalovat a chodit s kočárkem, nyní je evidentně štěstím bez sebe.

Na sociální síti se rozhodl pochlubit fotkou malé synka, nad kterou se rozněžnil. „On je dokonalej,“ připsal ke snímku herec. Přestože zatím malého Samuela neukázal celého, ale pouze jeho rozkošné nožičky, sklidil za fotku spoustu pozitivních zpráv nejen od fanoušků, ale i od kolegů z branže.

Příchod nového človíčka do rodiny si Mirek užívá se svou dlouholetou přítelkyní Helenou. Herec se už před narozením syna dušoval, že se bude snažit být co nejlepší rodič. „Teďka na stará kolena budu táta par excellence,“ svěřil Etzler, který si malého Samuela opravdu užívá. Už se také pochlubil snímkem z jedné z prvních procházek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám