Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlasová poradkyně show Tvoje tvář má známý hlas si po skočení druhé řady dlouho neodpočinula. Už nyní vybírá spolu s týmem účinkující další série, která se chystá na jaro. S minulou řadou je spokojená. "Honza Cina (36) byl skvělej, a budu trapná, ale musím říct, že skvělí byli všichni," řekla nám Linda Finková.

Prý i s Miroslavem Etzlerem (59), který nebyl nejlépe hlasově vybavený, by si poradila, kdyby jej měla obsadit do muzikálové role. "Hodil by se třeba na starostu do Krysaře, kterého budeme obnovovat, a bude se hrát v divadle Kalich s úplně novými účinkujícími. Anebo by mi mohl dělat Jupitera, když budu bohyní Isis v obnovené Kleopatře," svěřila.

"Nová řada Tváře už se připravuje, neřeknu, kdy bude, ale věřím, že to bude zase velká zábava. Užíváme si to i my, všichni zúčastnění. Pro mě je to práce snů, dělat s fajn lidmi věci, které mě baví," dodala. To, že ji diváci neuvidí na obrazovce, ji netrápí. "Nevadí mi to, jsem ráda, aspoň si neuříznu ostudu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám