Hlavní obsah
Článek

Vítězem druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas se stal Jan Cina (36), Marta Jandová (49), Anna Slováčková (28) a David Gránský (32) tak na výhru nedosáhli. V průběhu soutěže si všichni účastníci show vyzkoušeli neuvěřitelné proměny v zahraniční pěvecké celebrity.

A každé kolo poznalo svého vítěze. Porotě se nejvíc líbila zpěvačka Marta Jandová, jež vyhrála celkem tři kola Tváře. Zvládala proměnu v sexy zpěvačku Beyoncé, pobavila publikum jako americký rapper a zpěvák CeeLo Green a perfektně zvládla i převtělení v ikonu rockové scény Meat Loafa.

Špatně si nevedl ani hezounek David Gránský coby Jaromír Nohavica a zpěvačka Nina Simone. Jan Cina vyhrál v předposledním kole, když diváky ohromil jako operní pěvkyně Montserrat Caballé. Finálovou výhru pak zpečetil coby Scatman John. Anna Slováčková zase zabodovala v roli těžkotonážní zpěvačky Beth Ditto.

Jedno vítězství v Tváři si připsali i další soutěžící - Roman Vojtek (51) jako Jon Bon Jovi, Miroslav Etzler (59) jako Leonard Cohen, Ivana Jirešová (47) jako Björk a Markéta Procházková jako H. P. Baxxter z kapely Scooter.

Reklama

Další články

Načítám