Hlavní obsah
Článek

Zrzavá herečka Vica Kerekes (43) neměla na filmovém plátně nikdy problém se svlékáním. Své přednosti vystavila na odiv například ve filmech Muži v naději či Nestyda.

Od té doby však Slovenka s maďarskou krví poněkud přibrzdila a úplnou nahotu ve filmech rozhodně nevyhledává.

Ve filmu z horolezeckého prostředí Tenkrát v ráji však přeci jen část svého krásného těla poodhalila, byť se nejedná o žádnou prvoplánovou nahotu. Ve snímku, kde si hlavní roli horolezce Josky Smítka střihl vodní slalomář Vavřinec Hradilek (29), divákům ukáže obnažený zadeček i sexy záda.

O menší pikantnosti tak ve filmu režiséra Petera Pálky určitě nebude nouze. Kerekes si zahrála vdanou spisovatelku a nadšenou vyznavačku horolezeckého sportu Vlastu Štáflovou, do které se v době okupace Československa zamiluje ve své době asi nejlepší český horolezec Joska Smítko.

Ten je nasazen na nucené práce, ale odmítá se účastnit. Před německými úřady se skrývá ve skalním městě Českého ráje, kde vyrůstal. Vlasta se stává, spolu s extrémními výstupy, pilířem Smítkova přežití.

Smítkovo pohrdání okupační mocí dráždilo její nejvyšší představitele. Byl několikrát pronásledován, dlouho unikal, ale nakonec byl dopaden a ještě s několika jinými horolezci odvezen do Terezína. Ke konci března 1945, těsně před skončením války, byla většina z nich včetně Smítka popravena.

Snímek, kde si zahráli také Miroslav Etzler (59), Jan Budař (46) či Simona Stašová (69), půjde do kin ve čtvrtek.

Reklama

Další články

Načítám