Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rocker Petr Janda (81) předal své geny dceři Martě, která se po jeho vzoru vrhla na hudební dráhu. Díky show Tvoje tvář má známý hlas se rodinný tandem postavil společně na jeviště, kde Petr a Marta vypadali jako dvojčata.

Show si pro diváky připravila opravdovou libůstku. Marta Jandová (49) mohla předvést, nakolik by se podobala svému tatínkovi, pokud by se narodila jako muž. Tohle číslo by mohla překonat snad jedině Anna Slováčková (28) v roli Felixe.

V maskérně se na Martě pořádně vyřádili a její vlasy zahalili umělou pleší, aby vizuálně odpovídala svému vzoru. Zpěvačka se otci přizpůsobila i hlasově, takže to opravdu vypadalo, jako kdyby se na jevišti objevil samotný Petr Janda. Originál se však dostavil později a došlo na rodinný dvojhlas.

Vizuální proměna se sice velmi zdařila, ale ve výsledku to stačilo až na šesté místo. Nejlepší hodnocení dostal Miroslav Etzler (59) jako Leonard Cohen. Martu to však trápit nemusí, protože v show zvítězila už dvakrát. Poprvé jako Beyoncé, podruhé jako CeeLo Green.

Reklama

Další články

Načítám