Hlavní obsah
Článek

Druhá řada úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas, v níž namaskované známé osobnosti představují slavné zpěváky či zpěvačky, zná kompletní sestavu všech soutěžících.

Fanoušci tak už vědí, na koho se těšit, a mohou spekulovat o největším favoritovi soutěže. Posledními odtajněnými jmény jsou herec Miroslav Etzler (59) a muzikálová zpěvačka Markéta Procházková (30), která kdysi chodila se zpěvákem Tomášem Savkou.

Na skvělé proměny a pěvecká vystoupení se těší i zpěvačka Marta Jandová (49), jež se na Nově objevila už v porotě SuperStar, či herečka Ivana Jirešová (47).

Srdce diváků se pokusí získat i hezounek David Gránský (24), jenž se proslavil díky soutěži X-Factor a momentálně hraje v seriálu Ohnivý kuře či herec a zpěvák Jan Cina (28).

K nejméně zkušeným soutěžícím bude patřit dcera Dády Patrasové Anna Slováčková (20), o to víc ale může všechny diváky překvapit, byť zatím není moc známá.

Asi největším rozsahem dovedností disponuje v nové řadě Tváře zpěvák a herec Roman Vojtek (51), jenž umí hrát, tančit i zpívat. Už máte v Tváři svého favorita, kterému budete fandit? Hlasujte v anketě pod článkem.

Kdo je podle vás největší favorit druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas?
Miroslav Etzler
3,4 %
Ivana Jirešová
5,4 %
Marta Jandová
45,7 %
David Gránský
5,2 %
Roman Vojtek
21,3 %
Anna Slováčková
4,3 %
Jan Cina
6,3 %
Markéta Procházková
8,4 %
Celkem hlasovalo 21376 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám