Hlavní obsah
Článek

S hercem Miroslavem Etzlerem (59) jsme se setkali v krejčovském salonu, kde si nechával šít oblek na míru. Nikoli ovšem do své šatní skříně, ale pro účely filmu GangsterKA, kde bude hrát bohatého mafiána. Probrali jsme, jak to má s obleky v civilu, a dostali se i k tomu, jestli plánuje svatbu, pro něj již třetí, s přítelkyní Helenou.

"Prošel jsem pět sérií Pojišťovny štěstí jenom v oblecích, což byl seriál, který jsem točil někdy před osmi lety. Sám sice dva obleky ve skříni mám, ale ty mi zbyly jako pohrobci z jednoho natáčení, a pokud bych dobře počítal, tak jsem měl mimo natáčení na sobě oblek asi jenom sedmkrát," řekl Super.cz.

My byli zvědaví, při jakých příležitostech, a tak nám je vypočítal. "Bylo to určitě na jednom pohřbu, pak jsem s panem kardinálem Dukou odhaloval Bibli Reynek, pak jsem se v obleku dvakrát ženil a dvakrát rozváděl," svěřil.

A nás samozřejmě napadla otázka, zda si v dohledné době oblek někdy plánuje obléknout? "Upřímně řečeno, nevím. Na premiéry nebo do divadel chodím většinou v černých kalhotách a košili nebo v nějakém roláku. Necítím se v obleku úplně svobodně. Ono vás to tak nějak vyštajfuje, a já jsem spíš takový nahrbený člověk. Ale uvidíme, třeba ano," odpověděl Etzler a my kontrovali dotazem, zda by nebyla vhodnou příležitostí třetí svatba.

"To snad ne, proboha. Sice se říká, že do třetice všeho dobrého, ale také existuje rčení dobrého pomálu. Zažil jsem dvě manželství, která byla moc fajn, a budu velmi zvažovat, jestli se budu ženit potřetí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám