Hlavní obsah
Článek

Radka Pavlovčinová (35) o sobě otevřeně říká, že je při výběru partnerů velmi náročná. V její společnosti se proto žádný chlap příliš dlouho neohřál. Své o tom ví například Miroslav Etzler (59), kterého kvůli brunetce s velkýma očima i chrupem opustila životní partnerka Vilma Cibulková.

V současné době je Radka opět tzv. single a tento stav trvá už víc jak čtvrt roku. „Žádného přítele momentálně nemám," nechala se slyšet muzikálová zpěvačka. Pavlovčinová patří mezi ten typ žen, jejichž pozornost si muži musí zasloužit. „Nechávám se lovit. Dneska to sice funguje tak, že žena musí dát prvotní impuls chlapovi, ale jsem ráda dobývaná," říká Radka.

Zjišťovali jsme, na jaké muže má herečka slabost. „Především se ohlížím na duši. Velkou roli u mě hraje intelekt," říká. Tohle sice říká většina žen, v případě Pavlovčinové se ale nejspíš nejedná o planá slova, ale o holou skutečnost. Při pohledu na portfolio jejích expartnerů je třeba konstatovat, že fyzicky neměli mnoho společného. „Mám velkou slabinu na chlapy, kteří jsou dobří ve svém povolání, zejména se mi líbí muzikanti," směje se a jedním dechem dodává: „Potřebuju vedle sebe člověka, který v životě rychle běží, a já ho budu ráda dobíhat.“

Související témata:
Svobodná

Reklama

Další články

Načítám