Hlavní obsah
Článek

Zděšení zavládlo několik minut před zahájením soutěže o nejhezčí internetovou krásku iMiss. Děvčata se najednou nemohla dostat do šatů, které si den před akcí bez problémů nazkoušela. Vypadalo to, že se dívkám přes noc zvětšil hrudník. Na pomoc byl přivolán návrhář večerních šatů, který musel v několika málo minutách povolit dámám šaty přes prsa.

V porotě, kterou tvořili muži na slovo vzatí, například herec Miroslav Etzler (59), spoluorganizátor a propagátor zdravého životního stylu David Radil nebo plastický chirurg Patrik Paulis, to vřelo. Pánové přemýšleli, co mají dělat a jak zabavit publikum do doby, než návrhář udělá patřičné úpravy, aby mohly dámy na molo. „Možná by pomohla rychlá plastika prsou,“ zavtipkoval Paulis. Miroslav Etzler přišel s nápadem dělat živý štít. „Půjdu první a budu to hlídat zepředu,“ dodal se smíchem.

Vtipkování pánů porotců však nesdílel samotný návrhář. „Byl jsem z toho opravdu nervózní, den před akcí všechno sedělo a najednou mi tam lítala prsa venku,“ rozčiloval se. Zbytek večera návrhář prožil ve stresu, aby dívkám opravdu narychlo upravený dekolt nepovolil. „Sice by to asi upoutalo pozornost, ale jinak by to byla ostuda, kdyby to prasklo,“ dodal s úlevou po velkém finále, kde však všechno proběhlo, jak mělo. Porota tak mohla zvolit svoji Miss, kterou se stala devatenáctiletá blondýnka z Prahy Karolína Humečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám