Hlavní obsah
Článek

Divoké mládí se vším všudy. Tím si prošla modelka Agáta Prachařová, které je dnes třiatřicet. Po získání titulu druhé vicemiss České republiky v roce 2005 snad neexistovala párty, na které by se Agáta neobjevila. Většinou tomu bylo v odvážném modelu s cigaretou a skleničkou v ruce. Vždy tak, aby jí bylo, co nejvíce vidět a slyšet.

Činorodá dcera herečky Veroniky Žilkové se po pár letech v modelingu, ve kterém se odjakživa cítila jako ryba ve vodě, začala věnovat i podnikání. Založila si svou modelingovou agenturu, ve které učila začínající krásky, jak se ve světě fotoaparátů pohybovat. Nebála se chopit také mikrofonu a vyzkoušet si práci moderátorky, nebo si zahrát na divadle či ve filmu. V posledních letech se prezentuje mimo jiné také jako módní návrhářka.

Po boku modelky se poslední roky vystřídalo hned několik mužů. Její první láskou byl hokejista Jiří Hudler. V roce 2008 randila s podnikatelem Markem Šíšou a následovaly krátké známosti s Janem Charouzem nebo zlatníkem Robertem Hájkem. Nejdéle Agáta vydržela se zpěvákem Sámerem Issou. Jejich vztah sice trval tři roky, ale během této doby prožili několik rozchodů. V roce 2011 potkala hráče amerického fotbalu Mirka Dopitu, s nímž za nedlouho po seznámení čekala syna Kryšpína.

Agáta se po narození syna vykašlala na bujaré večírky a začala se věnovat mateřským povinnostem. S Mirkem jí vztah nevydržel, ale modelka našla štěstí v náruči herce a hudebníka Jakuba Prachaře. Toho si v roce 2013 vzala za manžela a loni mu porodila dceru Miu.

Reklama

Další články

Načítám