Hlavní obsah
Článek

Vyvrcholil snad (částečný) odchod Miroslava Donutila (73) z Národního divadla tím, že se herec musí živit jako taxikář? Tak tuto otázku si pokládali někteří řidiči, kteří projížděli po pražské magistrále. V blízkosti Hlavního nádraží totiž Donutil nabíral do kanárkově žlutého vozu pohlednou pasažérku.

Pravda je taková, že národem milovaný herec nevyměnil prkna, co znamenají svět, za taxikařinu a dívka nebyla náhodná pasažérka, ale slovenská zpěvačka Kristína, která zde točila klip k singlu Rozchodový reggaeton. Také my jsme byli u natáčení, a tak si můžete udělat zatím přibližnou představu o vizuální podobě dílka.

„Už párkrát jsem si říkal, že bych si chtěl zkusit zahrát ve videoklipu, když mě produkce Kristíny oslovila, rozhodování bylo rychlé a jednoduché,“ neskrývá nadšení Donutil. Svou roli zahrál Mirek bravurně, jako taxikář by se rozhodně ale živit nechtěl. „Nedokázal bych si to vůbec představit. Nic jiného kromě herectví bych ani nemohl dělat. Náhradní profesí je pro mě odpočinek,“ přiznává herec.

Slovenská zpěvačka Kristína byla velmi potěšená, že Miroslav Donutil přijal nabídku zahrát si v jejím klipu. „On je strašně charismatický, je to legenda v Čechách, ale i na Slovensku. Jsem velmi poctěna, že nabídku přijal a mohu s ním spolupracovat,“ básní na adresu Donutila krásná zpěvačka.

V rytmicky svěžím Rozchodovém reggaetonu Kristína zpívá, jak už předznamenává název, o rozchodu, který ovšem není jen bolestnou vzpomínkou a koncem něčeho krásného, ale příležitostí k nové cestě za něčím jiným a lepším. „Když jsem dostala od Kamila Peteraje text, jmenoval se Rozchodové reggae. Začala jsem tvořit melodii a v hlavě mi nonstop zněl reggaetonový rytmus. Reggaeton je mladistvý styl, který má kořeny v Latinské Americe. Tak jsem si to zkusila upravit, slovo reggaeton se mi úžasně zpívalo a zároveň tento rytmus vyjadřuje emoce dívky, která chce znovu začít naplno žit,“ přibližuje Kristína vznik singlu.

A objasňuje i příběh, který vypráví: „Je to příběh dívky, která sní o lepší budoucnosti. Stále věřila, že ji může najít ve vztahu s přítelem. Teď, když je svobodná a nemá žádné závazky, je odhodlaná udělat nejodvážnější rozhodnutí ve svém životě a začít znovu.“ Rozchodový reggaeton řeší vztahovou krizi, rozchod je však jen tématem písničky, v Kristínině soukromí je všechno v pořádku.

Po natáčení v Praze se filmaři přesunuli do Amsterdamu, kde se natáčejí další scény.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám