Hlavní obsah
Článek

Několika cenami Týtý vyznamenaný retro seriál České televize Vyprávěj posiluje svůj hvězdný tým. Nové herecké hvězdy přetahuje dokonce i od konkurence. "Oslovili mě, momentálně jednáme o podmínkách," řekla Super.cz exkluzivně hvězda Ordinace v růžové zahradě Zlata Adamovská (65). "Nabídku jsem dostal, ale nedohodli jsme se. Nevyhovovaly mi časové termíny," potvrdil nám informaci herec Miroslav Donutil (73), kterému produkce také nabídla jednu z nových postav.

Zlata Adamovská už o tom, že by měla hrát u konkurence, mluvila s lidmi z televize Nova. "Neupsala jsem se čertu. Jsem svobodný člověk a mohu brát jakoukoliv práci. Na Nově s tím problém nemají. Kromě toho ve Vyprávěj nejde o nějakou stěžejní roli," uvedla herečka.

Zlata navíc v České televizi vzala i další projekt. "Na podzim začnu točit pokračování Sanitky. K tomu v létě natáčím pohádku. Připravuji také novou hru pro divadlo Ungelt. Chci mít co nejpestřejší škálu rolí. Ale z Novy určitě neutíkám. Mám podepsanou smlouvu ještě na rok. Budu mít v Ordinaci moc zajímavou dějovou linku se Sašou Rašilovem," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám