Hlavní obsah
Článek

Oblíbeného herce a baviče Miroslava Donutila (73) čeká několik měsíců plných bolesti. Po neustálém oddalování řešení problému s bolavým kyčelním kloubem se totiž konečně rozhodl pro totální endoprotézu. A ta jej na čas vyřadí z práce. K rozhodnutí, aby se postavil k problému čelem, mu pomohl kolega Karel Šíp, kterého viděl trpět. „Nechci takhle dopadnout,“ vysvětluje herecká hvězda.

„Rozhodl jsem se, že na tu operaci prostě půjdu,“ řekl Blesku Donutil. A zatímco Šípa každý krok hrozně bolí, Donutil takové utrpení kvůli injekcím zatím neprožívá. I premiéru Figarovy svatby, kterou má v Národním divadle koncem dubna, díky nim zvládne. „Kvůli tomu jsem operaci odložil. Jít na ni ale potom musím. Naštěstí to opravdu nebolí, mám to tam už ale celé vyšolíchané, takže mě endoprotéza nemine,“ dodal herec, který se bude léčit následující tři měsíce.

Natáčení Trumfů Miroslava Donutila to ale neohrozí. Na sezení jen dostane 25 cm vysoký sedák a nebude si moci dát nohu přes nohu. Miláček davů se nyní bojí jen jediného: že ho za dvacet let čeká nutná reoperace…

Reklama

Další články

Načítám