Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Získat zajímavou a zároveň lukrativní filmovou roli je pro české herečky pořádné terno, a tak není divu, že Simona Postlerová (47) v posledních dnech jen stěží polyká kapku hořkosti. Již od listopadu totiž počítala s tím, že si zahraje v novém filmu režiséra Viktora Polesného Pan ministr o synovi prvního československého prezidenta T. G. Masaryka Janu Masarykovi. Najednou je ale všechno jinak a Postlerová se dozvídá, že se má v roli Masarykovy pozdní lásky objevit Ivana Chýlková (60).

Hlavní role Jana Masaryka je jasná, již od začátku patří Miroslavu Donutilovi (73), který podle deníku Blesk také může stát za konečnou změnou obsazení. Ten však angažovanost v těchto machinacích odmítá: „Já ještě vůbec nevím, kdo bude mou filmovou partnerkou,“ tvrdil.

Kdo bude hrát hlavní ženskou roli údajně neví ani samotný režisér. To je však vzhledem k blížícímu se natáčení trochu divné. „Podívejte, Chýlková nebo Postlerová. Ještě o tom nepište. To se teprve rozhodne,“ řekl Polesný.

„No promiňte, v dubnu se má natáčet, takže je to jasné. Já tu roli určitě nemám,“ reagovala na celou událost Postlerová, která si už v prosinci, kdy se měl film původně začít natáčet, rušila představení v divadle.

Jedno je jasné, Simona Postlerová přišla o kšeft za zhruba 400 tisíc korun, jelikož se mělo natáčet 20 dní a za každý natáčecí den se obvykle vyplácí honorář kolem 15 – 20 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám