Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou, herečkou a moderátorkou Dášou Zázvůrkovou jsme se potkali jako s jednou z tváří kalendáře pro nadaci Šťastná hvězda, která pomáhá postiženým dětem. Pózovala i v kalendářích pro opuštěné psy a kočky. Ale nepovídali jsme si jen o její charitativní činnosti.

Dáša má totiž na internetu svoji vlastní talk show Zázvůrkový čaj a byla jednou z posledních moderátorek, ke které zavítal nedávno zesnulý zpěvák Miro Žbirka (†69). "V době covidu jsem začala dělat livestremové rozhovory na mém Instagramu, bavilo mě to a řekla jsem si, že budu dělat takové rozhovory formou diskuze. Pozvala jsem hosty do Jindřišské věže a natočila dva pilotní díly," vyprávěla nám.

"Bohužel právě jeden z těch pilotních dílů je i s Mekym Žbirkou, tak nevím, kdy ho pustím ven, protože situace je taková, jakou jsme nikdo nečekal. Ale zpětně jsem velmi ráda, že Meky přijal moje pozvání a je tam ještě společně s přednostou kliniky hematologie Vinohradské nemocnice Tomášem Kozákem a dirigentem Liborem Peškem," svěřila Dáša.

Každopádně zřejmě poslední, zatím nezveřejněný rozhovor se zpěvákem jeho fanoušky určitě potěší. "Já v to doufám. Povídat si s takovou legendou na různá témata bylo opravdu obohacující. Jsem šťastná, že jsem ho mohla taky zažít, a díky i jeho Katce," dodala.

Dáša je propojená s více lidmi, kteří už nejsou mezi námi. Od Hany Hegerové (†89) dostala ještě za jejího života svolení, aby zpívala její písně. "Měla jsem s nimi recitál v Jindřišské věži a příští rok plánujeme další koncerty, dokonce 13. června i v hale O2 Universum," plánuje.

Těší se i na premiéru filmu Můžem i s mužem, který vznikl podle divadelní hry, již napsaly společně s kolegyněmi Vandou Hybnerovou (55), Jitkou Sedláčkovou (63) a Kairou Hrachovcovou (49). "Snad už na to budou podmínky. Chtěly bychom ji mít buď v Karlových Varech anebo na letních scénách," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám