Hlavní obsah
Článek

Nekonečné rozpory a vzájemná obviňování bývalých manželů Mirky Čejkové (62) a Marka Víta (40) byly opět přiživeny dalším šokujícím tvrzením. Tentokrát se do celého vleklého procesu zapojil i otec Marka Víta Zdeněk (67), který tvrdí, že za návštěvy jeho syna ve vězení v roce 2008 musel Čejkové platit, a to nemalé sumy. Cesty za jejím tehdejším manželem byly prý nákladné, a tak si jejich proplacení vyžádala u jeho rodičů.

„Táta mi teprve teď přiznal, že si mu Mirka řekla o peníze. V červnu 2008 jsem se po zdravotní dovolené vrátil do výkonu trestu. Moje tehdejší žena zajela za otcem s tím, že za mnou jezdí na návštěvy, které jsou nákladné. Vyčíslila to na 20 až 30 tisíc měsíčně,“ uvedl Marek Vít deníku Blesk.

Přestože bývalá moderátorka televize Nova toto nařčení odmítá, Zdeněk Vít předložil i čtyři složenky, které dokazují, že jí bylo vyplaceno celkem sto tisíc korun. Mirka Čejková si přitom v době, kdy si údajně nechávala proplácet manželovy návštěvy ve věznici, za které si účtovala kromě benzínu také stravné nebo hotel, když měl její exmanžel vycházky, přišla na velice slušné peníze. Měsíčně totiž pobírala 270 tisíc korun výživného na děti od prvního manžela Alexe Čejky (41) a rovněž zhruba 60 tisíc za moderování v televizi.

„Není to pravda, podstata této konstrukce mi uniká. Nevím, jaké složenky existují a kdo je vyrobil. Já jsem žádné peníze neobdržela,“ prohlásila přesvědčeně Čejková.

Reklama

Další články

Načítám