Hlavní obsah
Článek

Mirka Čejková (62) poprvé od rozvodu s Markem Vítem, který proběhl 30. srpna, vyrazila do společnosti. A vypadá skvěle. "Také se tak cítím. Zase mi přijde, že život je cukrárna, ze které si mohu vybírat," svěřila Super.cz rozzářená Mirka.

"S Markem jsem, včetně doby, kdy byl ve vězení, strávila sedm let. A věřím, že ještě dokážu žít a život vychutnávat. I když po téhle zkušenosti bude trvat hodně dlouho, než si jen dokážu představit, že je po mém boku další muž," přiznala.

Kolem jejího vztahu panuje mnoho dohadů. "Když jsem o tom mluvila s vyšetřovatelkou, dokonce usoudila, že si mne úmyslně vyhlédl ke svým účelům ve chvíli, kdy jsem byla zranitelná po druhém rozvodu. Kdybych to nebyla já, našel by si jinou podobnou," míní odevzdaně Mirka.

Vypadala ale velmi spokojeně a odpočatě. "Užívala jsem si prázdniny. Saša s Felixem byli u táty," vysvětlila Mirka, která má syny s golfistou Alexem Čejkou, jenž byl jejím druhým manželem. "Vycházíme spolu výborně. I to byl kámen úrazu ve vztahu s Markem," zmínila. Její třetí exmanžel už je pro ni minulost, nemá ani žádné jeho věci.

"Taky u mne skoro žádné neměl. Sbalil si všechno do pár kufrů, které byly navíc moje. Ale ať si je nechá," krčila rameny na závěrečném večeru Prague Fashion Weekend, kam dorazila s kamarádkou Ivou Taťounovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám