Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Před čtrnácti dny bylo manželství bývalé moderátorky Mirky Čejkové (62) a fotbalového manažera Marka Víta rozvedeno. On teď vrací úder. Během soudního líčení se totiž Čejková nechala slyšet, že po Vítovi už neštěkne ani pes, opak je ale pravdou. A Vít to dokázal během fotbalového turnaje, který pořádal. Nejenže se turnaje zúčastnilo mnoho hvězd, všichni navíc nastoupili za Vítův All Star Team.

„Všichni při mě stojí a já jsem rád. Kluci vědí, kde je pravda a já si toho moc vážím. Kdyby o mě nestáli, asi by nenastoupili za tým Marka Víta,“ svěřil se Super.cz Vít, za kterým stojí nejen fotbalové legendy Martin Vaniak, Jiří Jelínek, František Straka, Petr Herda, Jan Berger, Petr Vrabec, Vratislav Lokvenc, Miroslav Baránek a Josef Pešice, ale i herci Roman Skamene a David Suchařípa.

A právě Suchařípovi se věrnost nevyplatila. Herec totiž během utkání špatně došlápl a z trávníku odkulhal s bolestivou grimasou. Zraněných bylo ale víc. „Skoro všichni jsme odcházeli s nějakým zraněním. Já jsem taky zápas nedohrál, protože jsem den předtím hrál jiný turnaj a bolestivě jsem si odřel paty,“ prozradil Vít, kterému alespoň udělal radost hudebník Karel Vágner, který nastoupil za soupeře. „Po zápase mi Karel věnoval svou novou knížku a napsal mi tam věnování. Je to hezké gesto loajality,“ dodal Vít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám