Hlavní obsah
Článek

Dnes již bývalý manžel moderátorky Mirky Čejkové (62) Marek Vít měl v úterý rušný den. Ráno rozvod, odpoledne fitko a večer oslava s kamarády. Vít se totiž podle svých slov konečně po dlouhých měsících cítí svobodný a chtěl to pořádně oslavit.

„Vůbec jsem nebyl nervózní. Jen jsem si dal místo koláčků k snídani v soudní síni ulhanou Čejkovou. Zbavil jsem se totiž největší intrikánky českého šoubyznysu,“ směje se dnes Vít, který začal slavit ihned po svém příchodu domů. „S Katty jsme otevřeli láhev šampaňského, protože bylo co slavit. Konečně jsem svobodný a nemám na krku tu intrikánku,“ svěřil se se svými pocity Vít. Tím ale oslavy nekončily. Sponsorship manažer fotbalové Barcelony se totiž se svou partnerkou přesunul do centra Prahy, kde se sešel s několika kamarády.

„Nebylo to nic velkolepého. Jen jsme si sedli s Jardou Nedvědem a jeho kamarádkou. Dali jsme si jídlo a trošku popili. Bylo hezké zase cítit svobodu a moct myslet na práci a budoucnost. A hlavně mít vedle sebe ženu, která jen nehysterčí, ale je mi oporou,“ dodal Vít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám