Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Brali jsme se 22. prosince 2005 ve vězení. Asi týden před tím Mirka za mnou přijela s právníkem, že chce podepsat předmanželskou smlouvu kvůli mým exekucím. Neměl jsem s tím problém a souhlasil jsem," řekl Super.cz o začátku soužití s populární moderátorkou Mirkou Čejkovou (62) její stále ještě manžel Marek Vít.

Nyní se po skoro šestiletém manželství Čejková a Vít rozvádí. A začíná boj o všechno. Vítovi právníci nyní zjistili, že předmanželská smlouva je neplatná. "Ukázalo se, že musí být ověřená notářem a nemůže jít jen o papír podepsaný námi před advokátem. Je to tak, že mám opravdu nárok na polovinu majetku Čejkové," vysvětluje Vít. A tedy i o polovinu domu v Horoměřicích za desítky miliónů korun.

Zároveň ale dodává, že o nic nestojí. Sám má prý peněz dost. "Jsem bohatý člověk, nejsem žádný chuďas. Hlavně ať už mě rozvedou," říká. Pokud ho ale prý bude dál Mirka obviňovat křivě z napadení, také půjde do tvrdého boje. Myslí si, že chce Čejková využít trestního oznámení k tomu, aby ochránila svůj majetek.

"Pořád po tom pátrám. Jedním z důvodů může být i to, že dobře ví, na co všechno mám nárok a chce to snížit na minimum. Kdo by násilníkovi přiznával tolik peněz," říká.

"Fakt nevím. Pořád tomu nerozumím. Dokonce jsem nedávno zjistil další šílené věci. Měli jsme dva stejné počítače. Jednou se mi rozbilo tablo a nešla wifi, tak jsem součástku vyměnil z jednoho počítače na druhý. A to jsem se pak divil. Čejková kaučovala státní zástupkyni i soudkyni pro Prahu západ. Mám na všechno důkazy. Je to fakt síla," upřesňuje manžel Čejkové.

"Mirka v rámci trestního oznámení na mě uvedla asi padesát svědků. Tlačí lidi do křivých svědectví, moji právnici si je tam podají. To bude opravdu obrovský proces," říká Vít.

Rozvod Mirky Čejkové a Marka Víta je naplánován na 30. srpna. Vít se kvůli tomu vrátí z Barcelony. "Už aby to bylo. Kvůli rozvodu s Čejkovou bych přiletěl klidně z Antarktidy," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám