Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to byl opravdu jednoznačný ortel! Většina ženských českých celebrit, které dostaly dotaz, jestli by stejně jako zpěvačka a herečka Dagmar Patrasová (67) daly další šanci nevěrníku Felixi Slováčkovi, který měl totální úlet s mladou Lucií Gelemovou, odpověděla jednoznačně: Ani náhodou! A Dádě radí, ať se ho zbaví!

„Poslala bych milého nevěrníka do p****e… Olda mi zahýbal, ale tutlal to. Nevěra není důvod k rozvodu, ale musí se to zahýbání ukončit,“ řekla například Jana Šulcová (†76), která byla manželkou Oldřicha Víznera.

Ze dveří by Felixe rychle vyprovodila i moderátorka Kamila Moučková, expartnerka herce Jiřího Zahajského, který od ní odešel k Janě Brejchové, nebo Monika Marešová (49), která si zažila své s Leošem Marešem.

„Když je ten vztah takhle narušený, je lepší se rozejít a dál v něm nesetrvávat,“ myslí si také Gábina Partyšová, která se tak shodla s ostatními ženami, které Blesk oslovil. </a></p><p><a href= (62) zase tvrdí, že by s mužem třicet let nevydržela a že se pak podobná situace řeší jinak, než po pár letech vztahu. Prý je ale nejhorší, že se vše probírá veřejně. „Vykašlala bych se na to, co kdo říká a žila si svůj život, ať s Felixem, nebo bez něj. Ale hlavně bez stresu,“ uzavřela.

Dali byste na místě Dády Felixovi také další šanci?
Ano, proč rozbít 30 let trvající manželství?
12,1 %
Nevím. Je záletný, ale třeba se polepší
2,6 %
Ne! Ten už nikdy jiný nebude a Dádu zase ztrapní!
85,3 %
Celkem hlasovalo 21320 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám