Hlavní obsah
Článek

Manžel Mirky Čejkové (62) Marek Vít, který kvůli tomu, že na něj manželka zavolala policii, podává žádost o rozvod, se rozzuřil k nepříčetnosti! "Ať se se mnou vůbec nepokouší soudit. Až se národ dozví, co je to za kouzelnici a lhářku, sama to obvinění ráda stáhne," řekl ve videorozhovoru pro Super.cz Vít.

Manželku považuje za špatnou herečku, která zkouší už druhého muže za sebou zničit stejnými obviněními z fyzického napadení. "V rádiu se v pondělí omluvila, že nepřijde vysílat, protože jsem ji napadl. Jeden den byla v novinách s límcem, druhý den jede v autě bez něj, pak zase má límec. Zapomíná na to. Je to její psychóza," tvrdí Marek.

Na manželku nechce vytahovat špínu a myslí si, že spolu prožili docela fajn manželství. "Něco tam zkrátka vyšumělo. Mirka ale neumí říct: Ahoj a běž. Ona pálí mosty a tvrdě. Tohle se může stát, že mi rupne v bedně a odstěhuju se, že mě vyhodí a já se vrátím, nebo že mi rozbije auto a já se pak taky vrátím. Ale volat na mě policajty, ještě mě křivě obvinit? Neexistuje," stojí si za svým Vít, který se dušuje, že k usmíření nikdy v životě nemůže dojít. A aby prokázal, že manželku nenapadl, chce se národu svěřit s nahrávkami, které si s Čejkovou dlouhou dobu pořizoval.

"V domě jsem měl hodně techniky. Měl jsem tam hodně věcí, které dokazují, že lže. Naštěstí není úplně slavná tím, že by všude uklízela,  a tak ty věci ležely poschovávané na svých místech. Teď to zpracovávají technici. Je otázkou týdne, kdy se národ dozví, jaká je Mirka Čejková kouzelnice a lhářka. Je to hodně závažné. Až zjistí, co se děje, tak to obvinění z napadení sama ráda stáhne," věří manžel Čejkové. A na závěr se rozohnil jako opravdový zuřící býk tak, že jsme mu radši už ani další otázku nepokládali.

"Naštěstí to vyšetřuje stejný oddíl, jako kdysi Čejku. Snad ti lidé nejsou blázni. Nepomůže její vyhrožování, že má za známého státního zástupce, že půjdu znovu sedět, že to zařídí. Ať dají důkazy, ukáží, že je to pravda, a jdu. Když je nemají, ať se se mnou vůbec nesoudí, mám taky dobrý tým právníků," dodal Vít na otvíračce podniku Casino Bonver, jehož hlavní hvězdou měla být Iveta Bartošová, která se ale krátce předtím psychicky zhroutila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám