Hlavní obsah
Článek

Nepsané pravidlo pro personál hotelů říká - držte si od těla hosty, celebrity nevyjímaje. A přesně takhle neprofesionálně se podle manažera hotelu Chiltern Firehouse zachovala jedenadvacetiletá servírka s rumunskými kořeny Viviana Ross. Ta se poté, co jí skončila směna, nechala sbalit hvězdou Pirátů z Karibiku Orlandem Bloomem a strávila s ním noc v jeho apartmá.

Když ji ráno na pokoji nachytal manažer hotelu, půvabnou servírku vyrazil na hodinu. Inu pravidla jsou pravidla. Ono to ale pro Vivianu zase až tak horké nebude. Podle zdroje deníku The Sun se dívka sice nechala slyšet, že ji vyhazov zabolel, ale rozhodně ničeho nelituje, protože ten sex byl prostě neuvěřitelný. „Říkala, že to byly úžasné chvíle, že má krásné tělo. A byl mimořádně dobrým milencem,“ sdělil jeden z jejích přátel novinářům.

Viviana přišla do Británie za prací zhruba před dvěma měsíci. Sama je začínající herečkou, snaží se prorazit u filmu a na svém kontě už dokonce jeden má. Ze setkání s hvězdným kolegou, jehož v páteční večer obsluhovala, byla prý nadšená. Když jí směna skončila, ještě chvíli spolu mluvili. Orlando ji pak měl požádat, aby s ním na chvíli zašla do jeho pokoje. Tam ji začal líbat a... To ostatní už víte. Zdroj novinám vysvětlil, že nešlo o žádnou zbrklou akci. Sexuální napětí mezi těmi dvěma postupně narůstalo během zhruba pěti dnů, kdy byl známý herec v hotelu ubytován.

Hezký Brit má na svém kontě mimochodem mnoho „skalpů“ z řad slavných žen. Mezi lety 2002 až 2006 například chodil s herečkou Kate Bosworth a románek měl i s krásnou Španělkou Penélope Cruz (49). Té ho ovšem přebrala topmodelka Miranda Kerr (41) v roce 2007 a v roce 2010 si ji Orlando vzal. V roce 2013 se sice rozvedli, ale ze vztahu mají syna Flynna. V roce 2014 to byla Selena Gomez (31), o rok později brazilská modelka Luisa Moraes a minulý rok chodil se zpěvačkou Katy Perry (39). Rozešel se s ní začátkem tohoto roku.

Reklama

Další články

Načítám