Hlavní obsah
Článek

Australská kočička Miranda Kerr (41) prožívá po rozvodu s Orlandem Bloomem mimořádně příznivé období. Nedávno se zasnoubila s miliardářem Evanem Spiegelem (26) a ve světě modelingu stále patří do elitní desítky nejvíce vydělávajících krásek.

Diamantovým prstýnkem zkrášlená modelka měla pracovní povinnosti v Malibu. S pózováním před objektivem má bohaté zkušenosti, ale terén na pláži ji poněkud zradil. Pohyb jí totiž komplikoval písek, kvůli němuž musela Miranda vykasat šaty, čímž došlo k odhalení jejích kalhotek.

Pohled pod její outfit ale nejspíš nikoho ze štábu, který na focení dohlížel, nepřekvapil. Miranda už na svém tělíčku předvedla spodní prádlo značek Victoria´s Secret i Wonderbra, takže se najde jen málokdo, kdo by ji v kalhotkách ještě neviděl.

Zatímco Miranda Kerr plánuje svatbu, její exmanžel Orlando Bloom randí s popovou hvězdou Katy Perry (39). Kvůli pětiletému synovi Flynnovi spolu však udržují přátelský vztah a v Los Angeles si dokonce pořídili nemovitosti nedaleko do sebe, aby se mohli oba podílet na jeho výchově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám