Hlavní obsah
Článek

Když se k sobě v lednu měli na afterpárty po udílení Zlatých glóbů, vypadalo to spíš na nevinný flirt po pár sklenkách sektu, jenže tohle večírkové herecko-pěvecké spojení nabralo na obrátkách a momentálně má hodně rychlý spád! O víkendu už si totiž Orlando Bloom (39) vezl Katy Perry (39) jako svůj doprovod na jednu narozeninovou oslavu.

Podle magazínu People dvojice jela za hercovým kolegou a kamarádem na narozeninovou párty jeho syna Extona Eliase, který o víkendu slavil čtyři roky. Orlando pochopitelně vzal i svého o rok staršího syna Flynna, kterého si pořídil během manželství s australskou modelkou Mirandou Kerr (40).

Fotografové dokonce nový páreček přistihli při cestě z oslavy. Orlando řídil a Katy mezitím dohlížela s kávou v kelímku v ruce na Flynna v autosedačce vedle ní. S novou tetou si tak asi dobře rozumí.

Spokojený s vývojem situace byl evidentně i Orlando, který na znak vítězství ukazoval přes přední sklo na fotografy véčko. A Katy výhra opravdu je! Nejenže se stala nejvýdělečnější umělkyní za uplynulý rok a zároveň po boxerech Floydovi Mayweatherovi a Mannym Pacquio nejvíce vydělávající celebritou 2015 podle Forbesu, ale zároveň není ani žádná přelétavka. Když už se zamiluje, do vztahu dává všechno. O dvě lásky (Russella Branda a Johna Mayera) už ale kvůli své vytíženosti přišla, jak to dopadne tentokrát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám