Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K odloučení manželů Mirandy Kerr (41) a Orlanda Blooma (37) došlo už na podzim, a tak je pomalu na čase přestat vzpomínat na minulost a poohlédnout se po někom jiném. Podle zahraničních médií se v podobných aktivitách začíná angažovat alespoň herec z Pirátů z Karibiku, i když se zpočátku zdálo, že za rozpadem tříletého manželství bude stát spíš Miranda, jež se loni až příliš často objevovala ve společnosti jiných mužů, slavného proutníka Leonarda DiCapria nevyjímaje. Bloom údajně nyní okouší půvabů jedné mladé Francouzky, která se stejně jako on živí herectvím.

Onou tajemnou kráskou, s níž byl Bloom viděn například v úterý v noci, jak se projíždějí na jeho motorce, je čtyřiadvacetiletá Nora Arnezeder. Ta se po několika menších rolích v televizních filmech a seriálech více zviditelnila poprvé v roce 2008 snímkem Paříž 36 ve francouzsko-německo-české koprodukci. O rok později se stala tváří značky Guerlain a po několika dalších rolích ve francouzských snímcích se uplatnila i v Hollywoodu v kladně hodnoceném psychologickém dramatu The Words.

Ještě v prosinci se přitom mluvilo o hvězdném spojení mezi Bloomem a jeho hereckou kolegyní z trilogie Pán prstenů Liv Tyler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám