Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) má za sebou úspěšné dny. V anketě Český slavík vyhrál se svou skupinou Mirai a den poté zabodoval na parketu StarDance a postoupil do dalšího kola. „Byl jsem hodně překvapený, myslel jsem si, že si dáme finální rozstřel a budou to nervy, a šli jsme jako druzí,“ svěřil se Super.cz zpěvák.

Zatímco na začátku tréninky často prokládal pauzami, teď už dře Mirai Navrátil i sedm hodin denně. „My jsme v začátcích zevlovali a říkali si času dost, pak přišel čtvrtek a stresy, že všechno je v pr*eli. A teď už je to v pr*eli, teď v sobotu a už nestíháme. Člověka to udržuje ve zdravém stresu, aby ty tréninky nebyly úplně promarněné návštěvami jídelny a dortíčky,“ svěřil se hudebník.

Tance už totiž nemají v zásobě a každé pondělí začínají od nuly. „Přistupuji k tomu profesionálně a trénoval jsem každý moment, co to šlo. Jeli jsme dvoufázově a vážím si hlasů, a tím pádem se snažím neudělat ostudu,“ prozradil Mirai Navrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám