Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Míra Hejda (40) se spolu se svou ženou připravuje na novou životní roli. Zorka Hejdová (33) už je v pokročilém stadiu těhotenství a co nevidět přivede na svět prvního společného potomka. Oba manželé se na nového člena rodiny velmi těší a už se také postupně připravují.

„Je to krásná část našeho života, už se nám to hodně blíží. Zorka říká, že už cítí, že je ta maminka a práce se mění v rodinný život,“ svěřil Super.cz Míra s tím, že si nastávající maminka doma už chystá vše potřebné. „A začalo u ní, jak se říká hnízdění, jsou to takové jiné starosti a je to moc hezký,“ prohlásil Míra Hejda.

Jako budoucí tatínek se chystá být i u porodu. „Beru to jako svou mužskou povinnosti, takže u porodu rozhodně budu,“ řekl Míra Hejda, se kterým jsme se potkali na natáčení jeho nového pořadu Osobní řidič Míra Hejda. V novém projektu testuje luxusní vozy, a zároveň plní lidem přání.

„Mám výhodu, že mám rychlé auto, mohli bychom tam být včas a mohlo by to být v klidu. Což asi nebude. Ale tahle moje naivní představa by v hlavě měla zůstat, aby z toho nebyl strach. Ale myslím, že to vše bude v pohodě,“ dodal moderátor, který se brzy stane tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám