Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zavřené salony krásy znepříjemnily život mnoha lidem. Mužům narostly dlouhé vlasy a vousy, ženám odrůstají nehty, opadávají umělé řasy a hlavu začínají „zdobit“ nelichotivé barevné odrosty. Někteří se proto rozhodli převzít iniciativu do vlastních rukou.

Novým sestřihem se pochlubil například zpěvák Václav Noid Bárta (43), sám si upravil kštici i moderátor Míra Hejda (40). Pozadu nezůstávají ani dámy. Třeba Hejdova kolegyně ze Snídaně s Novou, Iveta Kořínková (35), už také na zásah profesionálního kadeřníka déle nečekala.

„Zoufalá doba mě dohnala k zoufalému činu: ostříhala jsem se. Sama! Proč? Je to snadné. Olí mě hodně tahala za vlasy, nosila jsem je tedy stažené v jakémsi divném drdolu na hlavě a někdy v něm i spala. No a samozřejmě tak neustále stahované vlasy dostávaly pořádně zabrat,“ svěřila se moderátorka a maminka skoro roční dcerky Olivie.

„Tak jsem si řekla DOST, milý drdol vzala a ustřihla ho. Výsledkem je neskutečně zubatý účes, který se snažila zmírnit moje maminka. Moc jí to ale nešlo, tak se těším na zásah profíka jako na smilování. Už abych mohla ke kadeřnici...,“ píše brunetka.

O fotku výsledného účesu se podělila s fanoušky na sociálních sítích. Můžete se v galerii sami přesvědčit, jestli se to sympatické moderátorce povedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám