Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen u moře a v exotice lze trávit prázdniny. V nádherném letním počasí vyrazila Zorka Hejdová (33) s manželem Mírou (40) k vodě doma v Česku a rozhodně si to umí užít. Manželé, kteří spolu pravidelně moderují Snídani s Novou, zabalili tašky a odjeli na loď.

„Lipno. Plachetnice, voda, slunce, víno, hudba. Léto v Čechách má taky svoje kouzlo,“ napsala si moderátorka k snímkům z přehrady. Zatímco Zorka se na lodi především slunila a užívala si koupání, její manžel byl nadšený, že se může konečně plavit po vodě s novými papíry.

Stále zamilovaný manželský pár se nezapomněl ani během pohodového víkendu na lodi vyfotit a Zorka se dokonce odvázala natolik, že odhodila vrchní část plavek a zapózovala jen s kloboukem v ruce, který ji zakrýval ňadra. Na dalším snímku už si bikiny ale oblékla a rovnou se pochlubila svým bujným dekoltem, který si před pár lety nechala chirurgicky vylepšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám