Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme si s moderátorkou Zorou Hejdovou (33) povídali na začátku zimy, prozradila, že by si s manželem Mírou Hejdou (40) rádi zopakovali velkou americkou cestu, na které byli před dvěma roky. Uplynulo pár měsíců, manželé si sen splnili a Zorka už postuje jednu fotku za druhou.

Jejich pouť začala ve slunné Kalifornii, v městě andělů, Los Angeles, kde samozřejmě nevynechali ani návštěvu Beverly Hills, Rodeo Drive anebo Hollywoodu a jeho filmových studií. To byl ovšem jenom začátek jejich třítýdenního putování.

Hejdovi projeli i legendární silnici Route 66 a znovu navštívili i skalní útvary v Monument Valley na rozhraní Arizony a Utahu, které jsou vděčnou kulisou mnoha amerických velkofilmů. A ještě mnoho dalších míst, z nichž průřez uvidíte ve fotogalerii. Na závěr svého putování odpočívají v Karibiku na ostrově Grand Turk, který leží jihovýchodně od Baham. "Asi jsme v ráji. Je tu bílej písek, tyrkysová voda," napsala Zorka k poslední fotografii, kterou na Instagramu postovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám