Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K desátému výročí svatby si Zorka Hejdová (33) se svým mužem Mírou Hejdou (40) darovali pohádkový zážitek. Zabalili kufry a odletěli na Maledivy, kde trávili v roce 2013 své líbánky. Tehdy si slíbili, že se na místo po deseti letech podívají znovu.

Svůj odlet ale do poslední chvíle zvažovali. Let s přestupem trvá totiž kolem 13 hodin, což zvládnout s malým dítětem není mnohdy žádný med. „Letět, nebo neletět? To byla otázka. Moc jsme chtěli náš společný slib k desátému výročí svatby dodržet, ale Maledivy s dvouleťákem? No, třeba desetkrát jsme měnili názor. Ale teď jsme nejvíc šťastní,“ svěřila se Zorka, která se pochlubila střípky z dovolené.

Na odiv dala samozřejmě i svou božskou postavu v bikinách, kterou jí mnozí tiše závidí. Zorka má ale tajný trik. „Umím si hlavně dobře na fotku stoupnout,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která si s rodinou užívá v luxusním resortu uprostřed tropického ráje, kde týdenní pobyt na osobu vyjde zhruba na 100 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám