Hlavní obsah
Článek

Je to už pár let, co na herce Jana Hrušínského praskla nevěra s produkční Míšou a spekulovalo se i o další. Ovšem jeho žena Miluše Šplechtová všechno ustála a loni už manželé oslavili 30. výročí. Nyní si to, jaké je být jeho milenkou, vyzkouší sama, a to na televizní obrazovce.

"Zatímco ve skutečnosti jsme oficiální partneři, v seriálu Všechny moje lásky budu jeho neoficiální partnerkou, tajnou milenkou. Je to docela pikantní. Ale jinak spolu hrajeme na divadle už hodně dlouho a v divadle Ústí nad Labem jsme se i seznámili, zamilovali se do sebe a řekli si, že bychom to spolu chtěli zkusit," vzpomínala s úsměvem Miluše.

"I teď se spolu na prknech Divadla Na Jezerce setkáváme hodně často, protože je to naše soukromé divadlo a hrajeme tam i společně s naší dcerou. Je to takový rodinný podnik," pokračovala.

Šplechtové se stále daří udržovat stejnou postavu, jako když před několika lety zhubla. "Je na to jediný recept - nežrat. A já jím opravdu ráda. Hodně jsem i cvičila, to už nedělám, ale po Vánocích, kdy jsem si trochu povolila, jsem zase musela začít s dietou. Postavu rozhodně nemám zadarmo," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám