Hlavní obsah
Článek

Dcera Miluše Bittnerové (46) brzy oslaví druhé narozeniny. Fotek malé Betynky je ale jako šafránu. Herečka své dítě nechce příliš medializovat.

„Děsím se toho, až bude Betynce čtrnáct, patnáct let. Sama si velmi dobře vzpomínám, jaká jsem byla v tomto věku. Kdybych zveřejňovala její fotky, tak mě dá k soudu, bude mi to velmi vyčítat,“ říká Bittnerová, která se tak snaží předcházet zbytečným problémům. „Riskuji jen tím, že o ní mluvím. Třeba se děsím toho, že jí maso. Čekám, že i to mi možná jednou vyčte,“ směje se Miluška.

K tomu nezveřejňovat fotky dítěte má ale i vážnější důvod: „Divných lidí, kteří sledují sociální sítě nebo koukají do časopisů, je hodně. Nechci, aby se jí tyhle divné věci týkaly,“ říká herečka, která se snaží v této otázce najít zlatý střed.

Miluška přiznává, že mateřství jí obrátilo svět vzhůru nohama. „Dcera naprosto sežrala můj život. Je to to nejvíc, co mě v životě potkalo. Dřív jsem nesnášela děti a byla jsem v tomto směru docela cynická. Ona ale všechno změnila, jsem z ní podělaná.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám