Hlavní obsah
Článek

V září roku 2019 se Miluše Bittnerová (46) stala maminkou. O rok později celý svět zastavila pandemie koronaviru a vlastně si obrazně řečeno vzal rodičovskou dovolenou společně s ní.

Vnímá to herečka jako výhodu, že se mohla soustředit hlavně na dítě? „Jsem velmi smířená. Tím, že jsem byla těhotná a několik měsíců upoutaná na vozík a pak porodila, tak to bylo náročné. Po tom všem přišla pandemie a já jsem plynule přešla do podobného režimu. Pokud se brzy začne hrát v divadle, tak budu velmi překvapená. Já si teď pracuju velmi pomalu,“ říká Bittnerová, která se do divadla ráda vrátí.

„Mám zodpovědnost vůči souboru, mám domluvené nějaké termíny a vlastně se na to těším. Jsem si ale jistá, že už nebudu hrát třicetkrát v měsíci. Myslím si, že nejsem jediná, kdo si uvědomil, že potřebujeme žít a nejen pracovat.“

V době, kdy bude Bittnerová pracovat, se o malou bude s největší pravděpodobností starat její tatínek. „Doufám, že bude se svým otcem. Pokud ne, tak se snad najde kamarádka, která Betynku pohlídá,“ dodala Miluška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám