Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy si nemyslela, že bude práci brát jako odpočinek. Miluška Bittnerová (46) jednou týdně natáčí svůj pořad Na kafíčko, který se vysílá každé pondělí, a zve si tam hvězdné hosty.

"Takže vypadám jako člověk, používám jinou slovní zásobu než ham a mňam, a je to očistné i co se rodinného života týče. Nepřemýšlím, jak zabít svého muže," svěřila Super.cz.

"Nikdy jsem nechápala ty maminky na mateřské, které říkaly, že si do práce přišly odpočinout. Jak chodit do práce odpočinout? V práci se maká! A teď udělám jupí, když vyrážím. Je to vyrovnané, stíhám jak Betynku, tak práci, večer ji můžu uspat, protože nehraju. Já si opravdu nestěžuju na koronáč, protože mám s malou tolik práce, že to nestíhám sledovat. Bez ní by to bylo samozřejmě jiné," řekla nám herečka.

S manželem a dcerou jsou většinou v Praze, i když podnikají různé výlety. "Měli jsme naplánováno i vyjet do Špindlu, ale děsí nás návaly lidí, kteří měli stejný nápad. Já nikdy neměla ráda moc lidí pohromadě, tak nechápu, proč bych se měla tlačit s 500 lidmi na dvou metrech čtvrečních sněhu," míní.

Občasná změna je nutná, aby nepřicházely vražedné choutky v rámci ponorky. "Takhle dítě jsem neměla chuť ušrtit ještě nikdy, ale co si budeme povídat, s manželem je to horší. Je silnější než já, takže škrtit to ne. Přemýšlím o jiném druhu tiché a fyzicky méně náročné vraždy. Ještě jsem nic nevymyslela, ale občas po tom toužím. I když se samozřejmě máme pořád rádi," ujistila nás Miluška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám