Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46) se vdala. A veselku s partnerem stihli ještě před porodem jejich prvního potomka. Nikdo o tom neměl ani tušení. Žádná okázalost se stovkami hostů se nekonala. A chyběly i klasické bílé svatební šaty.

Miluška si partnera Reného vzala krátce před narozením dcery Betynky, která přišla na svět na začátku září. Přáli si, aby se dcera narodila do úplné rodiny.

Svatba se konala jen na úřadě za účasti dvou svědků. Nikdo jiný přítomen nebyl. Na sobě podle Blesku měla černé šaty a nezbytné byly i berle kvůli poraněnému menisku.

"Ano, vdala a porodila jsem v jeden týden. Dva dny před porodem je svatba bezva nápad, ne?" napsala Super.cz Bittnerová, které se veselku podařilo dokonale utajit.

Nyní se herečka věnuje především své dceři a čeká ji také operace. Ta na rady lékařů přijde na řadu až po kojení. Do té doby bude herečka odkázaná na invalidní vozík či berle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám