Hlavní obsah
Článek

Máme za sebou další soutěž krásy, tentokrát se bojovalo o korunku a titul Miss Junior. Kdo vyhraje v pořadí již v 21.ročník, rozhodovala odborná porota, kterou vybrala a dala dohromady patronka soutěže Miluše Bittnerová (46).

O vítězných dívkách tak rozhodovaly i známé dámy, které jsou stále krásné, i když věk se zastavit nedá, jako herečka Michaela Kuklová nebo modelka Vlaďka Erbová (42). Ostatně i Miluška už slaví jednačtyřicáté narozeniny.

Finalistky prošly několika disciplínami – promenáda v plavkách, volná disciplína, při které dívky improvizovaly a předváděly, co umí a čím se ve volném čase zabývají. K vidění tak byla směs tanců, hra na klavír či kytaru, zpěv, ale i kurzy sebeobrany nebo stand up vystoupení.

Vítězkou se nakonec stala osmnáctiletá dívka z Olomouce Karolína Šmelková. Další vítězkou, a to titulu Miss Junior Internet, se stala o rok starší Tereza Krečmerová, která bydlí ve Studénce.

„Karolína Šmelková, která dnes zvítězila, od začátku patřila k favoritkám. Přirozená, krásná, charismatická,“ chválí vítězku herečka Miluše Bittnerová. Z jiného úhlu pohledu to viděla princezna Jasněnka, populární herečka Michaela Kuklová. „Moje favoritka vypadala jako mladší kopie Pavlíny Němcové, bohužel ale nevyhrála. Měla v zájmu jazyky i cestování, což je s miss v souladu,“ svěřila herečka. „Vítězce samozřejmě gratuluji a ostatním holkám bych vzkázala, že jsou všechny krásné a půvabné a přeji jim, ať si jdou za svými sny,“ přeje dívkám Kuklová.

„Z vítězky mám radost, je krásná a přirozená, byla jednou z mých favoritek. Jen bych všem holkám pro další ročníky přála, aby se zbytečně nesnažily přeskočit svůj věk a byly více dívčí,“ radí soutěžícím pro změnu Vlaďka Erbová.

Reklama

Další články

Načítám