Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46) každý měsíc dbá na pořádnou údržbu těla. Tentokrát vyrazila do salonu krásy za svým „vlasovým údržbářem“ Tomášem, který jí oživil a zatraktivnil účes.

„Je to taková pravidelná servisní prohlídka, kterou zde podstupuji jednou měsíčně spolu s kosmetikou, manikúrou, masáží. Jsem prostě ženská, starám se o sebe, aby byl na mě příjemný pohled. Jsem hodně na očích a bez údržby to prostě nejde,“ vysvětlila herečka a moderátorka s tím, že se v salonu pokaždé zrelaxuje.

„Ráda sem chodím, vždycky pokecáme, uvaří mi tu kafe nebo čaj, probereme domácí i mezinárodní situaci, podrbeme a já si tu i trochu odpočinu,“ dodala Miluška Bittnerová a po dvouhodinové seanci v kadeřnickém křesle hbitě vstala, nahodila svršky, v letu se ještě s osazenstvem rozloučila a zamířila do pracovního procesu.

Bittnerová toho má v poslední době hodně. Kromě průběžně se vracející virózy bojuje i s časem, a ne vždy nad ním vítězí.

„Prostě nestíhám. Nemám moc času na odpočinek ani na přítele a na nějakém odvázaném mecheche jsem už dávno nebyla. Hraju v divadle a hlavně moderuju. Je plesová sezona, takže jsem každou chvíli na nějakém tom společenském baletění, kde kromě provázení večerem máme s mým partnerem ze StarDance i předtančení. Jsem ráda, když se vrátím domů a můžu padnout do postele. Tahle honička potrvá tak do konce února a pak bych mohla pomalinku zase začít žít normálnějším životem,“ uzavřela s úsměvem a novým účesem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám