Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pět let ji prý lékaři ládovali špatnými medikamenty, což se razantně podepsalo na její postavě! Řeč je o herečce, které živočišnost sálá nejen z očí. Miluše Bittnerová (46), podzimní účastnice posledního ročníku StarDance, Super.cz prozradila, že má problém se štítnou žlázou, kterou felčaři špatně léčili!

Miluše tvrdí, že přes Vánoce nepřibrala. A má pro to vysvětlení.

„Pět roků jsem brala prášky na štítnou žlázu, mám ji totiž zpomalenou. Po pěti letech jsem ale zjistila, že medikace byla špatná. Nyní mám čtrnáct dní prášky nové a vypadá to, že zabírají,“ svěřila se Super.cz rozradostnělá Bittnerová.

„Třeba přestanu přibírat. Vím, že to vždy zní jako výmluva s tou štítnou žlázou, ale on si to neumí nikdo představit, jaké to je, když jste dva dny na vodě a třetí den si stoupnete na váhu a máte o kilogram navíc,“ přidala jedna z nejvnadnějších žen u nás.

„Štítná žláza je strašná mrcha. Nejvíc záleží opravdu na medikaci. Pět let jsem měla špatnou, teď už mám asi dobrou, tak uvidíme,“ věří Bittnerová.

Do té se prý kvůli váze navážejí především ženy. „Jsem v byznysu, kde se na to hodně hledí. Kamera přidává pět až deset kilogramů,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám